Onze zepen zijn handgemaakt in België, we gebruiken uitsluitend kwaliteitsingrediënten, plantaardige oliën en parfums gecreëerd in Grasse, Frankrijk.

De bedrukte zepen zijn puur plantaardig, zeer zacht op de huid, geparfumeerd met frisse reine geuren en rijkelijk schuimend. Voor het gamma, met ezelinnenmelk verrijkte zepen, gebruiken we ezelinnenmelk afkomstig van een Zwitserse bio–boerderij. De uitzonderlijke zachtheid van deze zepen voedt de huid, houdt ze gezond, soepel en zacht.

We hebben 4 standaard vormen:
De kleinste zeep (20g) is een kubus van 3 cm die voornamelijk gebruikt wordt voor ons zeepalfabet concept. De "slogan"zeep (45g) is een dubbele kubus en wordt gebruikt voor onze standaard slogans en logo's. De souvenirzepen, verkrijgbaar in 55g en 70g, hebben een grotere bedrukbare oppervlakte. Onze zepen met ezelinnenmelk zijn uitsluitend verkrijgbaar in de twee "souvenir"vormen.

Alle zepen zijn standaard doorzichtig "bonbon" verpakt met ingrediëntensticker. Wij kunnen de verpakking extra verfraaien door een kaneelstokje, hartje, schelpje,… aan de verpakking toe te voegen in overeenstemming met de slogan op de zeep. De zeepjes voor een huwelijk, geboorte of communie worden steeds afgewerkt met een satijnen strikje.