Onze bedrukte zepen zijn een ideaal geschenk voor een attentie, een bedanking, een herinnering aan een gebeurtenis of activiteit, een toeristische attractie. Alle zepen worden aantrekkelijk verpakt om het geschenkaspect extra te benadrukken. Onze zeep is bovendien heerlijk schuimend, lekker geparfumeerd en zeer zacht op de huid.

Wij maken zepen voor diverse ondernemingen met slogans en logo's of met standaard uitdrukkingen zoals "Met dank, Hiep hiep hoera, Van harte gefeliciteerd…". Wij leveren aan winkels in toeristische centra, thema parken, dierentuinen…. Ondernemingen en hotels vinden onze bedrukte zepen tevens een aangenaam en nuttig relatiegeschenk

Scholen, verenigingen, sport clubs en andere kunnen met de verkoop van onze originele en gepersonaliseerde bedrukte zepen extra inkomsten verwerven voor hun uitrusting en activiteiten.

Gepersonaliseerde bedrukkingen voor een huwelijk, geboorte en communie zijn ook mogelijk aangezien we kleine aantallen (vanaf 30 stuks) voor u kunnen maken. Wij zijn er steeds om u te begeleiden in de keuze van de grootte, parfum, kleur en bedrukking van de zeep.